Club Robelo
 
Caută

De ce Robelo

Întelegand imensul potențial de care se bucură România, am decis să dezvoltăm o platformă care să servească drept ghid către locații unice și autentice pentru turiștii autohtoni și străini.

O mare parte din acest potențial rămane nevalorificat din cauza imposibilitații locațiilor de a aloca timp și resurse participării la targuri sau a se dedica unor acțiuni de marketing și PR, online sau offline. Unindu-ne forțele credem că putem construi o platformă unică a proprietarilor care să inspire turiștii și industria, generând vanzări în același timp!

Principalul atu al ROBELO este calitatea proprietăților atent selecționate.

Cine suntem

Asociația noastră este un grup de proprietari independenți de pensiuni și hoteluri, care s-au dedicat cu pasiune excelenței în serviciile de ospitalitate.

Obiectivele Robelo includ:
- Dezvoltarea unei platforme online pentru rezervări si promovare a locatiilor membre;
- Promovarea unităților de cazare în mass media națională și internațională;
- Participarea la târgurile internaționale de turism;
- Organizarea vizitelor de promovare pentru tour operatori și jurnaliști.

Află mai mult

Beneficii

• Creșterea numărului de rezervări prin platforma noastră online;

• Mai multă vizibilitate într-un context inspirat de “asemănări” între independenți;

• Expunere media;

• Un grup puternic de consultanți în domeniul turismului, legal, taxe, arhitectură, finanțe, relații guvernamentale, achiziții comune (băuturi, echipamente, transport și alte servicii);

• Specializări comune pentru personal și management.

Cum devii membru Robelo

ROBELO este o Asociație non profit înregistrată în România cu sediul central în București. În urma depunerii unei aplicații de catre un nou membru, dupa ce comitetul de evaluare a vizitat și aprobat locația, proprietatea devine membru al asociației.

Detalii financiare

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare – ne-ar face mare placere să vă urăm bun venit în familia ROBELO!

Parteneri